Voor kinderopvang in Utrecht Centrum:


Stichting Kinderdagverblijf de Poppenzolder

Janskerkhof 19 D
3512 BM Utrecht
(030) 23 33 179

Kinderopvang in Utrecht Centrum (Binnenstad): Kinderdagverblijf De Poppenzolder - foto

Informatie over kinderdagverblijf De Poppenzolder

Leidsters van het kinderdagverblijf

Leidsters van De Poppenzolder Utrecht van links naar rechts:

Franka - Aspacia - Kieke - Evelyn - Floor
Lees hun verhaal door op de naam te klikken.

Leidsters van Kinderdagverblijf De Poppenzolder Utrecht

Kieke

Ik ben Kieke Wiggers, ik ben 51 jaar, en werk al bijna 25 jaar bij kdv de Poppenzolder. Ik woon samen in Utrecht en we hebben 2 kinderen van 17 en 20 jaar. Ik heb ooit Sociale Geografie gestudeerd, maar ben na mijn studie in de kinderopvang terecht gekomen. Ik was vrijwilligster bij de Poppenzolder en vond dat werken op een kinderdagverblijf echt de leukste baan ter wereld was.

Ik ben omgeschoold tot leidster en heb ook de managementcursus gedaan. Ik sta 1,5 dag per week op de groep en werk 1,5 dag per week op kantoor. Ik vind het nog steeds ontzettend leuk om op de groep te werken. Ik moet altijd lachen om de kinderen, ze zijn zo grappig. Ik verwonder me nog steeds over hoe snel kinderen zich ontwikkelen en leren. Ik ben altijd blij om ze weer te zien na een vakantie. De Poppenzolder is een heerlijke plek om te werken. We hebben een super team (al vele jaren) en we hebben veel vrijheid om ons te kunnen ontwikkelen en om nieuwe initiatieven te nemen op het kinderdagverblijf.
Dit varieert van een nieuwe inrichting tot nieuwe speelelementen op de speelplaats.

Het pedagogisch beleid hebben we als leidsters echt samen geschreven. Dat zorgt er voor dat het helemaal ons beleid is.
Mijn takenpakket is zeer afwisselend. Ik houd me o.a. bezig met administratieve taken, het beleid, het beheren van de wachtlijst, de inkoop, het begeleiden van stagiaires. Ik heb het prima naar mijn zin op de Poppenzolder!